Om Lene

Jeg er Lene, Gründer i mitt eget liv som etter mange år hoppet av den tradisjonelle jobbkarrieren og valgte å gå mine egne veier.

Lengselen etter å styre min egen hverdag, bestemme selv hvordan jeg skulle bruke tiden min og jobbe med ting jeg brenner for var så stor at jeg hoppet i det.

Ved bruk av eteriske oljer har jeg et ønske om å lære alle dere fantastiske kvinner (og menn) der ute om hva disse flaskene med gull kan bidra med for å skape en bedre helse og livsstil for deg gjennom mulighetene som doTerra kan gi deg.

Når du velger å jobbe med meg så vil jeg gjøre mitt for å gi deg den selvtilliten du trenger for leve det livet du ønsker med fokus på god helse, økonomisk frihet og at du kan styre hverdagen din selv. Jeg vil gi deg den kunnskapen du trenger om eteriske oljer og du må være villig til å lære, forstå og tilegne deg denne kunnskapen.

Vi elsker doTERRA og kan med hånden på hjertet si at dette er det beste selskapet å jobbe for i verden! Ingen andre kan måle seg med doTERRA når det gjelder integritet, etikk, verdier og hvordan de bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Du kan lese mer om doTERRA her. (Sitat Henriette Kalgraff)

 

Ønsker du å bli en del av mitt team? Les mer HER om hvordan du kommer i gang eller send meg en epost til post@lenejohannesen.no så hjelper jeg deg videre.

Velkommen skal du være.